کابینت سبک نئوکلاسیک

کابینت نئوکلاسیک

نئوکلاسیک در لغت به معنای کلاسیک مدرن است و به سبک معماری رایج در قرن 18 و 19 اروپا اشاره دارد. آشپزخانه نئوکلاسیک یعنی استفاده از روش های طراحی کلاسیک بر اساس خانه و ویژگی های مدرن! یعنی کابینت و آشپزخانه ای با ویژگی های کاملا مدرن خواهید داشت اما طراحی به سمت کابینت کلاسیک هدایت شده و در واقع اقتباسی از هر دو است.


کابینت نئوکلاسیک 2021 واقعاً از سبک معماری نئوکلاسیک است و آشپزخانه ای ساده اما کلاسیک و کاربردی را برای شما ایجاد می کند. این کابینت اگرچه شیک است اما دارای عناصر دکوراتیو ساده ای است که ظاهری مدرن و مجلل ایجاد می کند و در واقع آمیزه ای از هنر و طراحی اشرافی، با مدرنیته و سادگی است.


سادگی و تزیینات کم به کار رفته در سبک نئوکلاسیک باعث می شود که به این زودی ها از دست چنین کابینت هایی خسته نشوید و سال ها از دیدن آن ها لذت ببرید.



تفاوت کابینت های کلاسیک و نئوکلاسیک

همانطور که گفته شد، کابینت های نئوکلاسیک شبیه به کابینت های سنتی هستند، اما نه کاملا! برای درک بهتر تفاوت کابینت های کلاسیک و نئوکلاسیک، باید تعریفی از سبک کلاسیک داشته باشیم:


کابینت کلاسیک

سبک کلاسیک کابینت آشپزخانه یادآور یک خانه اشرافی و سنتی اروپایی است و در نظر بیننده بسیار شیک و مجلل به نظر می رسد.کابینت های متداول به انواع مختلفی طبقه بندی می شوند اما همه آنها یک ویژگی دارند که وجود دکوراسیون مجلل و مجلل است. انواع درهای ساخته شده از متریال، ستون ها و سرستون های مجلل، دستگیره های زیبا و شیک در این گونه آشپزخانه ها یافت می شود که در کنار هم آشپزخانه ای اشرافی و سلطنتی را برای شما رقم می زند.


کابینت استاندارد مدل لاکچری از چوب ساخته شده و تزئینات و کنده کاری های آن با هنر دست ساخته شده است، بنابراین ارزش مادی بالایی دارد.


کابینت های مدرن و کابینت های نئومدرن

بر خلاف انواع سنتی، کابینت های مدرن بدون دکوراسیون و با سادگی مطلق طراحی و ساخته می شوند و مناسب کسانی است که می خواهند محیطی ساده و ساده داشته باشند. در کابینت های مدرن از متریال های مختلفی مانند ام دی اف، شیشه، ممبران و ... استفاده می شود. کابینت های مدرن تمایل زیادی به سادگی دارند و با دسته های ساده یا مخفی یا حتی بدون آن ساخته می شوند.


کابینت های مدرن انتخاب خوبی برای آشپزخانه های کوچک هستند زیرا این کابینت ها اغلب تا سقف کشیده می شوند و به دلیل سادگی باعث نظم بخشیدن به آشپزخانه می شوند.سبک نئومدرن، پست مدرن و به دنبال آن کابینت نئو مدرن و کابینت پست مدرن از سال 1970 رواج یافت و در آن سعی شده ایرادات و کاستی های سبک مدرن را مورد هدف قرار داده و اصلاح کند. بنابراین می‌توان این کابینت‌ها را به‌عنوان یک طرح اصلاح‌شده به‌صورت مدرن در نظر گرفت.



سبک معماری نئوکلاسیک

نئوکلاسیک در لغت به معنای کلاسیک مدرن است و به سبک معماری رایج در قرن 18 و 19 اروپا اشاره دارد.



این نوع کابینت برگرفته از سبک معماری نئوکلاسیک است و آشپزخانه ای ساده اما کلاسیک و کاربردی را برای شما ایجاد می کند. اگر بخواهیم این روش را به اختصار معرفی کنیم باید بگوییم:


سبک نئوکلاسیک به معنای استفاده از سبک کلاسیک بر اساس خانه و ویژگی های سبک مدرن است. یعنی شما کابینتی با ویژگی های کاملا مدرن خواهید داشت اما طراحی به سمت کابینت کلاسیک و در واقع ترکیبی از این دو است.


کابینت نئوکلاسیک اگرچه شیک است اما دارای عناصر دکوراتیو ساده ای است که ظاهری مدرن و مجلل ایجاد می کند و در واقع آمیزه ای از هنر و طراحی اشرافی با مدرنیته و سادگی است. سادگی و تزیینات کم به کار رفته در سبک نئوکلاسیک باعث می شود که به این زودی ها از دست چنین کابینت هایی خسته نشوید و سال ها از دیدن آن ها لذت ببرید.تفاوت کابینت های کلاسیک و نئوکلاسیک

حالا که با کابینت های کلاسیک و طراحی آن ها آشنا شدیم، در مورد تفاوت کابینت های کلاسیک و نئوکلاسیک صحبت خواهیم کرد.


با توجه به تعریف کابینت مدرن و کلاسیک می توان حدس زد که کابینت نئوکلاسیک چیزی بین این دو است و از یک طرف ظاهر شلوغ و پرمشغله کابینت کلاسیک را ندارد و از طرف دیگر یک دست، یعنی. نه به سادگی کابینت های مدرن! کابینت‌های نئوکلاسیک ساده‌تر از کابینت‌های سنتی هستند و درها و چارچوب‌ها حکاکی‌های محدودی دارند. همچنین، کابینت های نئوکلاسیک اغلب بالاتر از کابینت های سنتی ساخته می شوند تا اقلام بیشتری را در خود جای دهند.


ویژگی ها، مزایا و معایب کابینت های نئوکلاسیک

در این نوع کابینت آشپزخانه طراحی ساده در کابینت ایجاد شده و جزئیات به صورت نرم دیده می شود.

در کابینت نئوکلاسیک خطوط منحنی و ساده وجود دارد.

کابینت های نئوکلاسیک در رنگ های مختلفی ساخته می شوند، اما رنگ های خاکستری و سفید رایج ترین رنگ های مورد استفاده در این سبک کابینت هستند. اطلاعات بیشتر در مورد رنگ خاکستری را می توانید در صفحه "کابینت خاکستری" بخوانید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد