کابینت ممبران

کابینت ممبران چیست و چه انواعی دارد؟

به این کابینت کابینتی گفته می شود که در آن از پوشش ممبران استفاده می شود.

بهتر است بگوییم روکش یا وکیوم از سری روکش های پی وی سی است که روی مواد مختلفی مانند ام دی اف، چوب یا نئوپان کشیده می شود و زیبایی به این ماده اولیه می بخشد.

اکثر این روکش های پی وی سی روی ام دی اف کشیده می شوند و مواد اولیه کابینت ممبران معمولا ام دی اف است.

روش کار به این صورت است که ام دی اف یا ام دی اف خامی که با دستگاه CNC طراحی شده است، ابتدا به کمک تکنولوژی پوشش غشایی خاص چسبانده و خوانده می شود.

اغلب به دلیل هزینه زیاد، فقط قسمت بیرونی ام دی اف با غشاء و روی دیگر آن با PVC سفید پوشانده می شود.

 




چگونه استانداردهای کابینت آشپزخانه را رعایت کنیم؟

کابینت های ممبران اغلب مانند کابینت های معمولی در نظر گرفته می شوند، اما در واقع کابینت های ممبران را می توان به دو روش سنتی و مدرن استفاده کرد.

اگر طرح استاندارد از ام دی اف باشد و سپس با چرم پوشانده شود به آن کابینت استاندارد می گویند و اگر به صورت ساده روکش شود می توان از آن برای کارهای مدرن استفاده کرد.این کابینت دارای مدل های مختلف و دو نوع روکش می باشد. نوع اول برای طرح های کلاسیک و مدرن مناسب است اما طرح های ضخیم و براقی نیز وجود دارد که مختص کابینت های ممبران مدرن است.

با توجه به طرح و رنگ، روکش نوع اول در کابینت های مدرن و سنتی قابل استفاده است و روکش نوع دوم که ضخیم و براق است تنها در طرح های مدرن قابل استفاده است.

به این نکته توجه کنید که این کابینت ها در دکوراسیون آشپزخانه و زیبایی خانه تاثیر زیادی دارند و از طرفی نوع طراحی در کابینت ممبران بیشتر از انواع دیگر کابینت ها می باشد.


در واقع ممبران نام نوعی روکش است که روی کابینت های ساخته شده از ام دی اف، پی وی سی یا نئوپان کشیده شده و ظاهر خام و جذابی به کابینت می دهد.


 کابینت ممبران چه مزایایی دارد؟

مزایای کابینت ممبران در دکوراسیون آشپزخانه بسیار زیاد و متنوع است که در ادامه به هر یک از آنها می پردازیم.

اولین و شاید یکی از بزرگترین مزیت های کابینت ممبران در دکوراسیون آشپزخانه، تنوع طرح است، یعنی با استفاده از تکنولوژی سیان سی و وکیوم می توان انواع طرح ها را روی ام دی اف اجرا کرد و سپس روی آن را پوشاند و از آن استفاده کرد.یکی دیگر از مزایای کابینت ممبران مقرون به صرفه بودن و مناسب بودن برای طراحی و اجرای این کابینت می باشد. زیرا در مقایسه با کابینت سنتی چوبی قیمت پایینی دارد و قابلیت طراحی یکسانی دارد و گاهی از نظر جزئیات و طراحی از کابینت طرح سنتی مستحکمتر است.

اینکه می توان کابینت های مشابه کابینت های معمولی را با هزینه کمتر نصب کرد یکی از مزایای کابینت ممبران است.

لازم به یادآوری است زمانی که روکش روی ام دی اف می نشیند و دیگر درز و اتصالی وجود ندارد، کیفیت کار دو چندان می شود و به مزایای کابینت ممبران اضافه می شود.

 


یکی دیگر از مزایای کابینت ممبران در دکوراسیون آشپزخانه عدم نفوذ آب و رطوبت در لایه ام دی اف است که از نظر رطوبت و آب نسبت به سایر کابینت ها استحکام بیشتری دارد.

یکی از مزایای کابینت ممبران رفع معایب روکش معمولی ام دی اف است که به صورت ملامینه و وینیل از بین رفته است.

بر خلاف روکش ملامینه، روکش پی وی سی هوای داخل خانه را آلوده نمی کند و باعث آلودگی هوا نمی شود. با گذشت زمان، پوشش ملامینه می تواند مشکلات تنفسی برای کودکان و افراد مسن ایجاد کند، اما پوشش غشایی چنین معایبی ندارد.لازم به ذکر است که ام دی اف معمولی بیش از مواد وینیلی به محیط زیست آسیب وارد می کند و آن را آلوده می کند اما غشای پی وی سی چنین مشکلاتی را ایجاد نمی کند و این یکی از مزیت های کابینت ممبران است.

یکی دیگر از مزیت های کابینت ممبران نسبت به کابینت های چوبی نگهداری از آنها است. بنابراین گاهی کابینت های چوبی را باید رنگ یا روغن زد تا سبکی خود را نشان دهد، اما کابینت های ممبران این گونه نیستند و با نظافت ساده تازگی دارند. در عین حال، به لطف پوشش PVC، لکه به راحتی پاک می شود.

یکی از مزایای کابینت های نازک عدم نفوذ آب و رطوبت در لایه ام دی اف است که از نظر رطوبت و آب نسبت به سایر کابینت ها استحکام بیشتری دارد.



معایب کابینت ممبران چیست؟

یکی از معایب کابینت ممبران در دکوراسیون آشپزخانه این است که به نور و گرما حساس است و احتمال تغییر رنگ آن به مرور زمان و در برابر نور خورشید وجود دارد.

البته باید به خاطر داشت که در صورت مناسب نبودن روکش چسب ممکن است در اثر تابش نور خورشید یا گرما چسب ضعیف شود که نتیجه آن تورم روکش یا جدا شدن روکش از ام دی اف است که منجر به در در نهایت شکست کل کار و این یکی از معایب کابینت ممبران است.نکته بعدی که یکی از معایب کابینت ممبران به حساب می آید، آسان بودن آن برای اجسام نوک تیز است و احتمال پارگی روکش در اثر برخورد یا انبساط این اجسام وجود دارد. باید مراقب بود که روکش را با اجسام نوک تیز لمس نکنید، در غیر این صورت هزینه و زمان زیادی برای تعمیر آن صرف می شود.

یکی دیگر از معایب کابینت ممبران زیبایی طراحی آن است. اگر طرحی که برای کابینت انتخاب می کنید دارای جزئیات زیاد یا طرحی با طرح کوچک است، نباید انتظار کار ظریفی را داشته باشید زیرا معمولاً پی وی سی در این گونه طرح ها و کیفیت کار چندان دقیق نیست. .

 



5 نکته ساده برای طراحی آشپزخانه

باید سعی کنیم پلان یا برجستگی کابینت کوچک و ظریف نباشد تا به خوبی و با دقت بالا با لایه پی وی سی که یکی از معایب کابینت ممبران می باشد پوشانده شود.

یکی دیگر از معایب این کابینت ساخت کابینت با طرح و رنگ اصلی است. تصور کنید کابینت های ممبران را در خانه خود نصب کرده اید و بعد از سه سال یکی از درهای کابینت مشکل دارد و باید آن در را بازسازی کنید. امروزه یافتن همان طرح و کد رنگی سه سال پیش بسیار سخت است مگر اینکه در ابتدای کار نوع پوشش ممبران را از یک شرکت معروف خریداری کرده باشید و پس از چند سال حضور این رنگ کد و طراحی بیشتر خواهد بود.اما هیچ تضمینی وجود ندارد زیرا بازار مطابق با سلیقه مشتریان مدام تغییر می کند و این بسیار طبیعی است.

یکی دیگر از ایرادات این کابینت کیفیت اجرا است. کیفیت و دوام این کابینت به سازنده کابینت بستگی دارد. کابینت سازها می توانند زمینه پوشش را به کارگاه معمولی بسپارند و می توان آن را به یک شرکت قوی واگذار کرد. در نتیجه کیفیت مجریان مختلف به ویژه در مراحل نصب کابینت ممبران را می توان یکی از معایب کابینت ممبران دانست.

یکی از معایب کابینت ممبران این است که به نور و گرما حساس هستند و احتمال تغییر رنگ آنها به مرور زمان و در برابر نور خورشید وجود دارد.



چگونه قیمت کابینت ممبران را محاسبه کنیم؟

قیمت کابینت ممبران تقریباً مانند سایر کابینت ها محاسبه می شود که به طور کامل توضیح می دهیم.


ببینیم قیمت کابینت ممبران متری 2 میلیون تومان محاسبه می شود. این یک متری شامل کابینت یک متری طبقه و کابینت دیواری یک متری با استانداردهای مشخص است که نشان داده شده است.

لازم به یادآوری است که اگر در مکانی فقط کابینت ارت نصب شود 60 درصد قیمت کابینت ممبران و 40 درصد قیمت کابینت هوا محاسبه می شود.یک کابینت کف استاندارد دارای کابینتی به ارتفاع 72 سانتی متر، عمق 55 سانتی متر، میز کار 32 سانتی متر و پایه 14 سانتی متر است که ارتفاع آن 90 سانتی متر است.

کابینت هوا نیز بر اساس ارتفاع 70 سانتی متر و عمق 30 سانتی متر محاسبه می شود. لازم به ذکر است قیمت یک متر کابینت ممبران شامل یک متر کابینت و یک متر کابینت فضایی به اضافه یک متر پانل کارخانه و یک متر تاج و پایه و زیر چراغ و کلیه لوازم می باشد. کابینت یک متری


 


به طور کلی جزیره و اپن 1.5 برابر قیمت کابینت زمینی محاسبه می شود که معادل 90 درصد قیمت است.

به یاد داشته باشید که ماشین های لباسشویی، ظرفشویی و یخچال از سطح زمین حذف می شوند و فقط مقدار صفحه نمایش محاسبه می شود.

همچنین یخچال به صورت جداگانه محاسبه می شود. در نظر داشته باشید که برای محاسبه قیمت کمد با عمق استاندارد، ارتفاع کمد را بر حسب اینچ بر 72 تقسیم کرده و در طول کمد ضرب می کنیم، از این به بعد عدد بدست آمده در 60 ضرب می شود و مقدار آن برابر است. محاسبه شد. .

معمولاً هزینه نصب و حمل و نقل به صورت جداگانه و طبق عرف مشخص به مبلغ نهایی اضافه می شود.قیمت کابینت ممبران با توجه به نوسانات بازار متفاوت است اما با توجه به سازنده کاور و نحوه نظافت آن قیمتی بین 1500000 تا 2500000 دارد. البته در برخی موارد قیمت کابینت ممبران بسیار بیشتر از قیمت اعلام شده می باشد.

 


در خرید کابینت ممبران به چه نکاتی باید توجه کرد؟

یکی از مهم ترین قسمت های کابینت جنس آن است که باید با دقت در خرید کابینت ممبران و قیمت کابینت ممبران و نوع و برند متریال به کار رفته در کابینت و همچنین نوع آن از اپراتور سوال شود. و نوع صفحه نمایش شرکت مورد استفاده

در برخی موارد، برخی از اپراتورها برای تسهیل در تولید، هزینه ابزار، تاج و چراغ را کاهش می دهند. به میزان جزئیات در این کابینت در زمان خرید دقت کنید و قیمت را بر اساس این موارد در نظر بگیرید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد