کابینت آَشپزخانه

(آشپزخانه چیست؟)

با توجه به قیمت کابینت و لوکس بودن این محصول در خانه های بزرگتر به دلیل وجود فضای کافی از آشپزخانه کوچک دیگری در پشت آشپزخانه اصلی استفاده می کنند. تا به کابینت و دکوراسیون اصلی آشپزخانه آسیبی وارد نشود. و به این آشپزخانه کوچک آشپزخانه می گویند.


در نهایت، این روزها، آشپزخانه چیزی بیش از یک مکان برای آشپزی است. آنها همچنین بخش مهمی از دکوراسیون داخلی را تشکیل می دهند. که نیاز به طراحی کابینت بر اساس اصول معماری دارد. بر این اساس کابینت ها به سه دسته تقسیم می شوند:



کابینت مدرن

در کابینت های مدرن اغلب از سطوح صاف و یکنواخت استفاده می شود و طراحی ساده ای دارند. و هیچ پیچ و تاب وجود ندارد.


و برای اجرای روش های مدرن طراحی می توان از انواع متریال استفاده کرد. مانندکابینت کلاسیک

حتما ساختمان های سبک رومی را در خیابان ها دیده اید. مقبره های رومی نمونه هایی از طراحی کلاسیک هستند. در این سبک از چند سطح، ستون، سرستون، تاج و خاتم استفاده می شود.


درها و جلوی کابینت های اضافی دارای طرحی حکاکی شده است که ریتمی را در سراسر کار تکرار می کند. که معمولاً مشغول و نیازمند هستند.


قبل از معرفی تکنولوژی وکیوم و ممبران، از چوب طبیعی و چوب روکش برای ساخت کابینت های سنتی استفاده می شد. که گران بود و استقبال خوبی نشد.


اما امروزه ممبران ها (یا وکیوم ها) به دلیل قیمت پایین، رنگ های متنوع و زمان خشک شدن کوتاه بسیار محبوب هستند. می توان گفت امروزه کابینت کلاسیک یا به طور کلی سبک کلاسیک طراحی مد شده و خواهان زیادی دارد.


انواع مواد برای ساخت کابینت استاندارد: چوب، روکش چوب، ممبران (وکیوم)، رنگ پلی استر و غیره.


شکل کابینت کلاسیک

برای فضاهای کوچک مناسب نیست.

قیمت تمام شده بالاتر از روش مدرن است.

زمان بیشتری برای اجرا نیاز دارد.

برای کلاسیک ها، چوب باید نگهداری و مراقبت شود.

بسیار لوکس است و این سبک در کشور ما تقاضای زیادی دارد.

کابینت نئوکلاسیک

سبک مدرن کابینت از ابتدا وجود داشته و طرفداران خاص خود را دارد. و با پیشرفت تکنولوژی و سیستم های جدید، روش سنتی (عضویت) رواج یافته است. این سبک نیز طرفداران زیادی دارد.


اما بعد از این دو سبک اخیراً سبک کابینت نئوکلاسیک رایج شده است. می توان گفت در سختی و استفاده از سطوح مختلف، میانگین دو روش سنتی و مدرن است.


پلان و نصب اولیه سبک نئوکلاسیک شبیه به سبک کلاسیک است که در آن از ستون ها و درهای با نقش و نگار استفاده می شود. اما خبری از منبت و تاج گل استادانه نیست.


انواع متریال سبک نئوکلاسیک:

اکثرا از ام دی اف ساخته شده اند. که برای پوشش لایه های بیرونی رنگ پلی اورتان استفاده می شود. که در چند مرحله پولیش می شود و ظاهری بسیار جذاب و براق دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد